Риби: Обожават шегите за Щирлиц и колко е трудно да бъде разобличен. Хуморът им е нееднозначен, двойствен и непонятен. Привличат ги анекдоти със загадка, но без развръзка, като: "Летят два крокодила: единият оранжев, а другият- на запад".

четено 39874 пъти

Водолей: Предпочитат вицовете с приказен сюжет - за летящи килимчета и вълшебни покривки. Приветстват хумора в стил фентъзи, където доброто побеждава злото и дружбата възтържествува.

четено 39864 пъти

Козирог Вицовете им са брадати, хуморът - последователен, сух и консервативен. Уважават анекдоти за чукчи и тъжните смешки за смисъла на живота.

четено 39857 пъти

Стрелец: Шегите им са оптимистични. Бавно загряват, но дълго и шумно се смеят. Обичат анекдоти с международно присъствие.

четено 39849 пъти

Скорпион: Обичат черния хумор, от който лъха оптимизъм. Например: "Няма толкова лоша ситуация, която да не може да стане още по-лоша". Любимите им персонажи от вицовете са злите тъщи, чудовищата и привиденията.

четено 39846 пъти

Везни: Предлагайте им мек вежлив хумор като английския. Трябва да е елементарно къде да се смееш, къде да направиш пауза и къде само да хихикаш.

четено 28346 пъти

Дева: Обичат да се шегуват. Те знаят, че устата служи главно, за да се усмихваш, а искреният смях подобрява здравето. Хуморът им е незлоблив и на места даже смешен. Разказват вицове с излишни подробности, докато отегчените слушатели не ги довършат сами.

четено 28345 пъти

Лъв: Несъмнено фаворити при тази зодия са вицовете за лъвове, за Анка картечарката. Предпочитат простите и разбираеми шеги от рода на: "В нашето ТКЗС има само две яйца и те са у председателя".

четено 28344 пъти

Рак: Развличат ги анекдоти с добър край, за да не се разстройват. Може да се разплачат от смях и да заразят околните.

четено 28347 пъти

Близнаци : Един от любимите им афоризми е: "Всички жени са ангели, но когато им счупят крилата, летят на метли."

четено 28346 пъти

КАЧИ СТАТУСТрябва да сте се логнали, за да качите статус!